• Περιστέρι: 210 5743525 | Αρτέμιδα: 22940 84434 | E: info@arhontikon.gr

Γεύσεις
Δείτε μερικά από τα πιάτα μας

Κωνσταντινουπόλεως 94 Μπουρνάζι Τ.: 210 5743525

E: info@arhontikon.gr

Αρτέμιδα (Λούτσα), Λεωφ. Βραυρώνος 12 Τ.: 22340 84434

Για Εσας Που Αναζητατε Καλο Φαγητο στην Αθηνα

Γεύσεις Φτιαγμένες με Μεράκι από Αγνά Υλικά!

Στο μουσικό μας μεζεδοπωλείο,  η παράδοση συναντάει το μεράκι και την ποιότητα και το «πάντρεμα» τους  οδηγεί σε μία πανδαισία γεύσεων που θα σας μείνει αξέχαστη.  Όλα αυτά τα χρόνια θελήσαμε να διατηρήσουμε και να τιμήσουμε τις παραδοσιακές νοστιμιές του τόπου μας, με ξεχωριστές συνταγές που μεταδίδονται από στόμα σε στόμα εδώ και γενιές, αλλά και να προσθέσουμε νέες γεύσεις προσεκτικά επιλεγμένες προκειμένου να ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Επιλέγουμε σε καθημερινή βάση τα υλικά μας, με μοναδικό κριτήριο το να είναι φρέσκα και εξαιρετικής ποιότητας. Μαγειρεύονται με αγάπη και τέχνη, συνοδευόμενα από τα κατάλληλα καρυκεύματα, προκειμένου να έρθουν στο τραπέζι σας εδέσματα που θα σας μείνουν αξέχαστα. Το κάθε πιάτο που σας σερβίρουμε, είναι έτοιμο να δελεάσει τον ουρανίσκο σας, και ικανό να σας χαρίσει μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία, γιατί ο κάθε επισκέπτης του «Αρχοντικού», δεν είναι πελάτης, αλλά ένας ξεχωριστός καλεσμένος!

Δοκιμάστε τα ορεκτικά μας, τις εκλεκτές μας σαλάτες, τις νόστιμες πατάτες, την πανδαισία ψητών αλλά και θαλασσινών. Κάθε  γεύση ξεχωριστή αλλά και υπέροχη. Οι γενναίες μερίδες μας, θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους και η μεγάλη μας ποικιλία θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τις γεύσεις που προτιμάτε καλύτερα. Στο τέλος, θα σας περιμένει ένα κέρασμα έκπληξη, γιατί θέλουμε το γευστικό σας ταξίδι να τελειώνει πάντα με μια «γλυκιά» γεύση!

Σας παροτρύνουμε να δείτε του καταλόγους μας με το μενού από τα μουσικά μας μεζεδοπωλεία στο Περιστέρι και στην Αρτέμιδα αλλά και τις φωτογραφίες των πιάτων μας, προκειμένου να αποχτήσετε μία πρώτη εικόνα για τους γευστικούς πειρασμούς που σας ετοιμάζουμε.

Μην ξεχάσετε να μας καλέσετε έγκαιρα για κράτηση, προκειμένου να διασφαλίσουμε το τραπέζι της αρεσκείας σας την ημέρα και ώρα που το επιθυμείτε.

    [recaptcha class:g-recaptcha :compact]

    Επιπλέον, επικολλήστε αυτόν τον κώδικα αμέσως μετά το άνοιγμα της ετικέτας :