• Περιστέρι: 210 5743525 | Αρτέμιδα: 22940 84434 | E: info@arhontikon.gr

Κοινωνικές Εκδηλώσεις
Επαγγελματισμός, Ποιοτική Γεύση & Άριστη Εξυπηρέτηση!

Κωνσταντινουπόλεως 94 Μπουρνάζι (Περιστέρι) Τ.: 210 5743525

E: info@arhontikon.gr

Αρτέμιδα (Λούτσα), Λεωφ. Βραυρώνος 12 Τ.: 22940 84434

Οργανωστε στα Μεζεδοπωλεια μας την Κοινωνικη σας Εκδηλωση

Επιλέξτε τα μουσικα μεζεδοπωλεια μας για να διοργανώσετε την εκδήλωση σας, όπως είναι η δεξίωση για γαμο, βαπτιση ή για την κοπη πιτας. Διαθέτουμε ευχάριστο περιβάλλον, εξαιρετικές προσφορές και ποιοτικές γεύσεις.

Οι κατάλληλα διαμορφωμένοι χώροι τους, αποτελούν επίσης ιδανική λύση ώστε να διοργανώσετε εταιρικά γεύματα, δείπνα εργασίας και party. Ανάλογα με την εποχή που θα λάβει χώρα η εκδήλωση, μπορείτε να επιλέξετε τους εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρου του «Αρχοντικού».

Η χωρητικότητα μας είναι για 150 άτομα και λειτουργούμε καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Οι τραγουδοποιοί μας με την καλλιτεχνική τους ομάδα, είναι στην διάθεση σας προκειμένου να χαρίσουν όμορφες στιγμές στους καλεσμένους σας, ταξιδεύοντας τους μουσικά με παλιές αλλά και πιο σύγχρονες λαϊκές επιτυχίες.

Επίσης, διαθέτουμε 4 διαφορετικά μενού ώστε να επιλέξετε το πιο κατάλληλο για εσάς, εκτός και αν προτιμάτε να διαμορφώσετε το δικό σας μενού.

Το «Αρχοντικόν» διακρίνεται για την υψηλή του αισθητική και την ποιοτική του κουζίνα.  Σ’ εμάς θα βρείτε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής, καθώς τα πιάτα που προσφέρουμε είναι πληθωρικά και σας ταξιδεύουν γαστρονομικά ενώ ισάξια τα συναγωνίζεται σε γευστική ένταση και αρώματα το κρασί μας.

Τα υλικά που επιλέγουμε για την προετοιμασία των πιάτων μας είναι αγνά ελληνικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας τα οποία με τα κατάλληλα μυρωδικά, το μεράκι και την αγάπη μας για τις παραδοσιακές γεύσεις, συνθέτουν δημιουργίες που θα μείνουν αξέχαστες τόσο σ’ εσάς όσο και στους καλεσμένους σας.

Με τα γευστικά μυστικά και τις πολύτιμες συνταγές μας, οι οποίες προέρχονται από την ελληνική παράδοση, είμαστε έτοιμοι να σας χαρίσουμε ένα απολαυστικό γευστικό ταξίδι σε τιμές που θα σας απογειώσουν.

Η πολυετή εμπειρία μας και ο άψογος επαγγελματισμός μας στον χώρο της εστίασης, μας καθιστούν τους πλέον αρμόδιους προκειμένου να υλοποιήσετε μία επιτυχημένη εκδήλωση η οποία θα ξεχωρίσει με τις εκλεκτές τις γεύσεις και το φιλόξενο της πνεύμα.

παραθαλασσια μεζεδοπωλεια για γαμο
μουσικα μεζεδοπωλεια για γαμο
μουσικα μεζεδοπωλεια για βαπτιση
παραθαλασσια μεζεδοπωλεια για βαπτιση
μεζεδοπωλεια για γαμο περιστερι
εστιατορια με ζωντανη μουσικη λουτσα

    [recaptcha class:g-recaptcha :compact]

    Επιπλέον, επικολλήστε αυτόν τον κώδικα αμέσως μετά το άνοιγμα της ετικέτας :