• Περιστέρι: 210 5743525 | Αρτέμιδα: 22940 84434 | E: info@arhontikon.gr

Το Αρχοντικόν

Κωνσταντινουπόλεως 94 Μπουρνάζι Τ.: 210 5743525

E: info@arhontikon.gr

Αρτέμιδα (Λούτσα), Λεωφ. Βραυρώνος 12 Τ.: 22940 84434

Τα Διαχρονικα Εστιατορια μας με Ζωντανη Μουσικη

Στο Περιστέρι (Μπουρνάζι)

Ένα ταξίδι γευσιγνωσίας σας περιμένει στα μουσικα μας εστιατορια / μεζεδοπωλεια. Το πρώτο μας μαγαζί στην πλατεία Μπουρναζίου στο Περιστέρι, το γνωρίσατε και το αγαπήσατε τόσα χρόνια για την ζεστή του ατμόσφαιρα, τις παραδοσιακές του γεύσεις και το μοναδικό του ντεκόρ.
Ένας χώρος διαμορφωμένος από ξύλο και πέτρα, με αντικείμενα από το παρελθόν συναισθηματικής αξίας και ξεχωριστές φωτογραφίες, για να μας θυμίζει πάντα ότι πρέπει να αγαπάμε και να τιμάμε το παρελθόν αλλά και να ζούμε το παρόν όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε.

Arhontikon Restaurant Outdoors Photo

Στην Λούτσα (Αρτέμιδα)

Με την ζεστή σας υποστήριξη, δεν θα μπορούσαμε να μην ανοίξουμε και το δεύτερο μας μαγαζί, το οποίο βρίσκεται στην Αρτέμιδα και διατηρεί πάντα την παραδοσιακή καλαισθησία που μας διακρίνει.

Το νέο μας μουσικό μεζεδοπωλείο, συνδυάζει γεύσεις θαλασσινών και κρεατικών με μοναδική θέα στην θάλασσα. Απολαύστε το απέραντο γαλάζιο, με καλή παρέα, ζωντανή μουσική και μεζέδες που θα σας μείνουν αξέχαστοι.

gefseis-arhontikon-19

Την ονομασία «Αρχοντικόν» δεν την επιλέξαμε τυχαία. Πρεσβεύει την δέσμευση μας, να σας τιμάμε πάντα σαν εκλεκτούς καλεσμένους ενός παλιού «Αρχοντικού», όπου τόσο οι λαχταριστοί μεζέδες μας όσο και οι στιγμές που θα περνάτε μαζί μας και με την παρέα σας, θα συνθέτουν για εσάς μία αλησμόνητη εμπειρία.

Σας περιμένουμε καθημερινά από τις 10 το πρωί για να διασκεδάσετε μαζί μας μέχρι το ξημέρωμα. Ζητήστε μας τα πιάτα ημέρας, φροντίζουμε πάντα να έχουμε διαφορετικές γεύσεις προκειμένου να ικανοποιήσουμε και το πιο εκλεπτυσμένους ουρανίσκους.

Για τους λάτρεις την ζωντανής μουσικής, οι τραγουδοποιοί μας και η μουσική τους παρέα θα σας ταξιδέψουν σε παλιές αλλά και πιο σύγχρονες λαϊκές επιτυχίες. Για να τους απολαύσετε, σας περιμένουμε στο Περιστέρι από Τετάρτη έως και Κυριακή μεσημέρι και βράδυ ή στην Λούτσα τα βράδια Παρασκευής και Σαββάτου καθώς και την Κυριακή το μεσημέρι.

Οι μερίδες μας είναι μεγάλες και χορταστικές σε πολύ προσιτές τιμές και οι μεζέδες μας τόσο λαχταριστοί που δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να τους γεύεστε. Διαθέτουμε επίσης εξαιρετικής ποιότητας κρασί και τσίπουρο για τους λάτρεις του είδους.

εστιατορια με μουσικη αθηνα
μουσικα μεζεδοπωλεια αθηνα
φαγητο με μουσικη αθηνα
εστιατορια με μουσικη
παραθαλασσια εστιατορια με μουσικη
εστιατορια με ζωντανη μουσικη λουτσα

    [recaptcha class:g-recaptcha :compact]

    Επιπλέον, επικολλήστε αυτόν τον κώδικα αμέσως μετά το άνοιγμα της ετικέτας :